Započela je provedba kvantitativnog dijela istraživanja

24.03.2022. i službeno je započela provedba kvantitativnog dijela istraživanja. Terenski istraživači proveli su istraživanje u prvom od razreda i zatim radionicu s učenicima. Učenicima su podijeljene omotnice s roditeljskim upitnicima koje su odnijeli kućama kako bi ih mogli ispuniti.

Održana edukacija za pomoćne istraživače

Održana je i edukacija za pomoćne istraživače – naše studente sa Studijskog centra socijalnog rada. Na edukaciji su studenti pobliže upoznati s cijelim projektom i pojedinim etapama istraživanja, kao i njihovim obavezama i zadacima u provedbi kvantitativnog dijela. Edukacija je održana 4.3. na Studijskom centru socijalnog rada.

Održan sastanak sa stručnim suradnicima

2.3.2022. održan je sastanak sa stručnim suradnicima koji će nam pomoći u organizaciji provedbe kvantitativnog istraživanja u okviru INTRAD projekta. U istraživanju će sudjelovati učenici i njihovi roditelji iz 18 škola iz Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Brodsko-posavske županije. Na sastanaku su kolege detaljnije upoznati sa samim projektom, njegovim ciljevima te pojedinim dijelovima istraživanja, detaljnije su upoznati… Continue reading Održan sastanak sa stručnim suradnicima